Home

English

Jody: Eigenaar + kok + barista

Ik heb een energieke en creatieve geest die lef en en passie in de juiste dosis combineert. Koffie, puur eten en lifestyle zijn mijn passie. Het lijkt mij heel erg leuk om mijn passie voor lekker eten en drinken met jullie te mogen delen. Dus wat nou als ik straks af en toe wat lekkers mag klaar maken voor jullie. Van een heerlijke maaltijd tot een lekker koffietje. Om het leven een stukje fijner en makkelijker te maken of gewoon voor jou omdat je simpelweg geen zin of tijd hebt om zelf te koken. Een tweede thuis voor jou! Dat is wat ik wil.
Vivianne: Eigenaar + chefkok

Het liefst ben ik de hele dag gerechten aan het bedenken en aan het koken. En als ik dat dan ook nog mag serveren aan anderen ben ik vol vreugde en energie. Bij PLENTY kan ik anderen laten ervaren hoe geweldig lekker je kunt eten wanneer je enkel kookt met de prachtige planten die de aarde ons geeft. Oprecht contact maken met anderen met aandacht en zorg. Dat vind ik fijn.

Silvia: Barista

More than drinking my favourite cup of coffee in the morning, I love preparing the perfect cup for you in the peaceful environment of PLENTY. I´m thankful to be the person who can make your day even more beautiful, with not only delicious food and tasty drinks.